Thomas Sandau

Nej, jag har inte alltid en "bad hairday" som på bilden, men jag tycker att det visar lite av min personlighet. Att som fotograf kunna bjuda på sig själv när det behövs är lika viktigt som att kunna se allvaret och vara osynlig men ändå "där"!
Förutom jobbet som fotograf har jag även en administrativ tjänst inom ett stort telekombolag. Att kombinera fotografyrkets kreativa del med "ordning och reda" som krävs i min andra profession ser jag som en stor fördel. Det kommer ni att märka när vi kommunicerar. Jag vill ha järnkoll på er dag, vare sig det gäller bröllopet på slottet eller studentfotograferingen! En "hint" av pedant finns där under ytan för att hjälpa till med detaljerna. Eftersom en fotografering aldrig kan huggas i sten (speciellt när det gäller bröllop- och barnfoto) så måste man även vara anpassningsbar och idérik.
Jag fotograferade mitt första bröllop 2013, men det var först 2016 som jag benämnde mig själv som bröllops- och porträttfotograf. I min studio hemma på vår gård tar jag porträtt, utbildar i studiofotografering och utforskar fotografins kreativa möjligheter.


Hem