Bröllop
En dag fylld av förberedelser, förväntningar, spänning, glädje och lite allvar!
Att vara fotograf på bröllop är ärofyllt och väldigt speciellt och på just ert bröllop är det självklart helt unikt! 💕


Hur går vi tillväga?
Innan ni bestämmer er för att anlita mig som fotograf till er stora dag vill jag gärna träffa er! Ni vill säkert veta vem jag är, känna att vi "klickar" och att ni får berätta om era stora dag i lugn och ro! Antingen träffas vi i min studio, på ett cafe, hemma hos er eller kanske på platsen för vigsel eller porträtt? 

Om ni vill anlita mig som fotograf, så skickar jag avtal och faktura på bokning (f.n. 1500 kr). Det är först här ert datum är säkrat!

Efter det första mötet håller vi löpande kontakt fram till er stora dag!
* Jag är gärna med då ni träffar präst/vigselförrättare i kyrka eller på plats för er vigsel.
* Jag erbjuder alla mina bröllopspar en "provfotografering" där ni får en mysig stund tillsammans, se lite hur jag jobbar och känna på att stå framför kameran. Ni får även bevis på min leveranskvalitet redan här.(detta är f.ö. något jag rekommenderar alla brudpar oavsett val av fotograf!)

När er dag äntligen är här är jag på plats i god tid. Jag undersöker platsen/platserna vi ska vara på och dokumenterar omgivning och detaljer. Därefter inväntar jag vårt första möte för dagen. Det kan vara era förberedelser,- innan "first look" eller så ses vi först i kyrkan där jag redan är på plats och förevigar era gäster när ni gör entré!

Mina kunder väljer oftast att ha mig med vid "first look", porträtt, vigsel, gratulationer och mingel. Några enstaka väljer även förberedelser och middag/festligheter.

Efter ert bröllop får ni oftast några "sneak peaks" redan samma kväll.  
Några veckor efter bröllopet får ni tillgång till ett online-galleri där ni kan välja ut era inkluderade förstoringar. Veckan efter ni gjort ert val, försöker vi träffas och ni får era fotografier och slutfaktura.

Vad säger mina tidigare kunder? 


Hem


Godkänd för F-skatt
Copyright © SANDAU FOTO 2023